Djathi i pjekur me peta e mjalte eshte nje meze tipike greke qe une e perdor shpesh fundjavave dhe natyrshem e keni kuptuar qe kam shume ndikim nga kuzhina greke.

Ruajeni kete recete dhe realizojeni ne fundjave per familjen tuaj per nje mengjes te vone. shoqerojeni me petulla, veze te skuqura dhe leng portokalli.

Per kete recete une perdor pete te gatshme te cilat i lyej mes tyre me qumesht dhe mbeshtjell djathin e bardhe mire qe te mos hapet. E sperkas jashte me pak gjalpe dhe e skuq ose e pjek ne furre sa te behet kerce nga gjithe anet dhe nje ngjyre portokalli e bukur. Mund ta sperkasni dhe me susam para se ta piqni, por qe te mos me digjen une ja shtoj pas pjekjes. Siper i shkon shume mjalte por dhe pak recel boronicash ose mjedrash pra me pak fjale dicka e athet. Mos harroni ca shege dhe sherbejeni direkte te ngrohte sepse e ftohte nuk shijon njesoj!

Autore

Albina Shehu

Kategoria

Postuar me

Mars 05, 2021

SOCIAL

mysweet_tooth_

Subscribe & Merr Recetat Falas

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.