Karkalecat jane frutat e detit qe une preferoj me shume nga te gjitha. Mund ti gatuaj ne shume menyra dhe asnjehere nuk me zhgenjejne. Kete kombinim e kam improvizuar nje recete te shpejte nje dite kur kisha nje gote vere te bardhe ne dore dhe doja dicka te shpejte para se te mbaroja veren. Dhe keshtu u be!

Ne nje tigan shtoni vaj ulliri, 2 thelpinj hudhrash te grire imet dhe 7-8 domate te grira trashe. Shtoni kripe dhe leni sa te treten domatet, shtoni gjysem gote uje qe te kemi nje salce te mire dhe filloni shtoni karkalecat. Leni nje minute ne secilen ane, shtojme pak vere te bardhe dhe leme sa te avullojne avujt alkolik ne ajer dhe tani  eshte koha  te shtojme djathin brie ne copa te plota. Vendosni kapakun qe te shkrije mire djathi dhe pasi shikoni qe djathi ka shkrire perzieni mire, tani thekni buken dhe shijojeni! Une personalisht e kam improvizuar dhe me gjathe gorgonzola e pak pana dhe jo thjeshte per brusketa por dhe per salce pastash. Thjesht fantastike!

1

Autore

Albina Shehu

Kategoria

Postuar me

Mars 05, 2021

SOCIAL

mysweet_tooth_

Subscribe & Merr Recetat Falas

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.