Familja ime i pelqen shume krepat qe une pergatis. Kete mengjes mendova te rindaj me ju receten time te krepave.
Une nuk perdor gjalpe ne krepa siç kam perdorur dikur,por vaj luledielli. Kete sekret e kam mesuar nga mikja ime franceze, gjate qendrimit tim per nje periudhe ne ne familje franceze. Sipas saj nese ti do krepa shtepie dhe jo te holla gjalpi duhet patjeter, por nese ti do krepa te holla si ato qe provon ne kreperi, pa ere gjalpi dhe te lehta zevendesoje me vaj luledielli dhe do shikosh diferencen. Nese juve ju pelqejne me shume me gjalpe atehere eshte ne doren tuaj.

Autore

Albina Shehu

Kategoria

Postuar me

Mars 05, 2021

SOCIAL

mysweet_tooth_

Per 10-12 krepa (jo gjithmone kaq) une perdor:

-1 gote qumesht i ftohte
-3 veze ne temperature ambjenti
-2 luge gjelle vaj luledielli -pak sheqer
-pak kripe
-1 gote e 3 luge miell
Raportet i rregulloj here pas here me sy realisht ndaj ju sugjeroj ta beni dhe ju ne menyre qe konsistenca e brumit te jete pak e trashe dhe kremoze.
I perziejme gjithe perbersit bashke duke mos lene kokrriza. Ju sugjeroj qe miellin ta kaloni ne site.

Tiganin lyejeni me pak vaj ose gjalpe dhe shtoni pak brume kur te jete i nxehte. Levizeni tiganin ne menyre qe brumi te hapet qe te formoje krepen. Do pak çaste rreth 1 minute dhe kthejeni nga ana tjeter lehtesisht me 1 spatul. Krepa e pare del gjithmone kot ,😂 lezeti eshte tek te tjerat.😂

Per mbushjen s’po ju shkruaj sugjerime , madje me shkruani ju te preferuaren tuaj😋

Subscribe & Merr Recetat Falas

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.